2104907143 6974007307 Πρώτη πάροδος Δελφών 23, Νίκαια info@makridisdomiki.gr
hero image

 

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΟΜΙΚΗ
Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Ανακαινίσεις - Επισκευές Κτιρίων

 

Ο θερμογραφικός έλεγχος προσφέρει αναλυτική τεκμηρίωση της θερμικής απεικόνισης των δομικών στοιχείων ενός κτιρίου, προκειμένου να βοηθήσει στον ορισμό προτεραιότητας και επιλογής των επισκευών και βελτιώσεων που πρέπει να γίνουν. Οι κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας συλλαμβάνουν τη θερμότητα που εκπέμπει ένα σώμα, ακριβώς όπως μια απλή φωτογραφική κάμερα συλλαμβάνει το φως.
Η περαιτέρω ανάλυση των θερμικών εικόνων με ειδικά προγράμματα στον Η/Υ, μας επιτρέπει να έχουμε ακριβείς μετρήσεις θερμοκρασίας στα σημεία που μας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να εντοπίζουμε προβλήματα, να κάνουμε ενεργειακή αποτίμηση, και να προτείνουμε την ενδεδειγμένη ενεργειακή επέμβαση και αναβάθμιση.
Πιο συγκεκριμένα, η θερμογραφία είναι σημαντική για την αποτύπωση των ενεργειακών απωλειών σε θερμικές εικόνες, τον εντοπισμό υγρασίας και διαρροών στο υδραυλικό σύστημα του κτιρίου, τον έλεγχο σωληνώσεων, ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, πληρότητας και απόδοσης της μόνωσης και κυκλοφορίας διαρροών αέρα, με ταυτόχρονη εκτίμηση εξοικονόμησης ενέργειας έπειτα από επισκευές και εργασίες μονώσεων.

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη και μελέτη στο χώρο σας για να συζητήσουμε από κοινού τις ανάγκες του.